Acupuncturist vergeet patiënt

Een vrouw belde vanuit een acupunctuurkliniek met het alarmnummer. De arts was tijdens de behandeling vertrokken en had haar achtergelaten.

Foto:  ANP

De vrouw belde op 5 augustus rond 18.00 uur naar het alarmnummer. Ze vertelde dat ze zat opgesloten in de Hwa Tow acupunctuurkliniek in Arlington, in de Amerikaanse staat Texas.

Dr. Jeff Tsing, die samen met zijn vrouw de enige medewerkers van de kliniek zijn, was bezig met een behandeling toen hij plotseling naar buiten rende om iemand te begroeten. Hij kwam niet meer terug.

 

Verlaten

 

De vrouw wachtte enige tijd. Toen ze zich realiseerde dat de muziek was uitgezet, haalde ze zelf de naalden uit haar lichaam en ging op onderzoek uit. De kliniek bleek verlaten te zijn. Nadat ze een tijdje om hulp had geroepen, besloot ze het alarmnummer te bellen.

Na enige tijd wist de politie haar, met de hulp van een medewerker uit een aangrenzend kantoor, te bevrijden. Dr. Tsing, die een goede reputatie heeft, zei later zich diep te schamen. Hij begrijpt niet hoe hij zijn patiënt kon vergeten, zo meldt WFAA.

 

Door: NU.nl/Hans Blommaert

augustus 25, 2013Permalink