Ik heb een vraag

Zorgvraagbaak 0900 0302
Bel 0900 0302

Heeft u een vraag? Stel u vraag aan  .nl

Ben je op zoek naar specifieke informatie  of wil je advies op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg, welzijn en maatschappelijke opvang, thuiszorg, verzorging en verpleging dan bent u  bij  Zorgvraagbaak.nl aan het goede adres.

Soms is het erg lastig om adequaat gebruik te maken van maatschappelijke voorzieningen. Je  zoekt ondersteuning of hulp en je weet niet wie je moet bellen of waar je moet zijn.  Op internet is veel informatie te vinden maar soms ook zo veel dat het erg onoverzichtelijk wordt.  U heeft een vraag of een probleem betreffende . U weet niet waar u moet zijn, wie u moet bellen, welk formulier in te vullen. Stel u vraag en wij helpen u met het vinden van een oplossing die past bij u situatie. Zit je met een vraag op  het gebied van  geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg, welzijn en maatschappelijke opvang, thuiszorg, verzorging en verpleging, dan bent u bij Zorgvraagbaak.nl goed. Raak je verloren in een doolhof van regels, formulieren , instanties en hulpverlening stel dan u vraag hier aan Zorgvraagbaak.nl. 

Heeft u vragen over een behandeling, in contact komen met specialisten , lotgenoten of patiëntenvereniging? Zorgvraagbaak.nl geeft u advies, denkt met u mee, zoekt de informatie die u nodig heeft.  U kunt ons bereiken op werkdagen van 10.00 – 16.00 uur.

Probeer zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat u wilt weten. Geef een toelichting om achtergrondinformatie te geven als dit nodig is. Wanneer u de vraag zo volledig mogelijk stelt kunnen we deze het snelst beantwoorden. Stel de vraag zo volledig mogelijk en vermeld alle nodige gegevens die u denkt te moeten vermelden. Vul uw gegevens in en klik op verzenden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wij doen ons best binnen 2 werkdagen een antwoord te hebben op u vraag. U krijgt antwoord van een team met kennis van zaken.

Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Bel: 0900 0302