Overlast gezin in container

 Overlast gezin in container
Voor familie Dimitrov zijn twee sobere containerwoningen van samen 90 vierkante meter beschikbaar op een afgelegen plek tussen de afslag s114 en de Piet Hein-tunnel. Foto: Richard Mouw
 

 

‘Overlastgezin moet blij zijn met container!’

De familie Dimitrov, die in Amsterdam Noord woont, zorgt al zo’n tien jaar lang voor overlast in de buurt. Donderdag stemde het Roma-gezin in met verhuizing naar twee wooncontainers bij de Piet Hein-tunnel. De uithuisplaatsing die woensdag plaats zou vinden, is daarmee van de baan. Zelf is de familie niet blij met de nieuwe situatie, maar volgens lezer Wim Knaap uit Hoorn moeten ze niet zeuren. Wat vindt u?

 

“De familie Dimitrov wordt na vele jaren de buurt te hebben geterroriseerd verbannen naar een containerwoning. De advocaat vraagt of het allemaal wel juridisch haalbaar is wat de gemeente doet. Waarom gaat hij niet naast deze familie wonen? Typisch een uitspraak van een advocaat… Deze familie heeft jarenlang de buurt getreiterd en het kost de gemeenschap weer een heleboel geld. Bewoners aan de Eierlandstraat en omgeving, gefeliciteerd met de mogelijke rust die jullie is gegund. Compliment voor de rechters, de burgemeester en alle anderen die hierbij betrokken zijn. Het schorriemorrie mag nooit zegevieren en moeten gewoon keihard worden aangepakt. Zij mogen blij zijn dat ze een containerdak boven hun hoofd hebben!”

Hoorn, Wim Knaap

 

.

 

 

 

 

september 5, 2013Permalink