Samenwerking

.nl zoekt de samenwerking met allerlei organisaties en instellingen. We doen dat om zoveel mogelijk mensen die behoefte hebben aan contact te bereiken.

Door samen te werken met andere zorginstellingen,  kenniscentra, belangenorganisaties, brancheorganisaties en cliënten- en patiëntenorganisaties, willen wij de krachten bundelen en zo veel mogelijk informatie over en welzijn in Nederland beschikbaar stellen en zoveel mogelijk mensen bereiken die behoefte hebben aan contact.

Zorgvraagbaak.nl  vindt het belangrijk om op eenvoudige wijze onze maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid te tonen, door middel van goede voorlichting over zorg en welzijn.

Uw naam en/of logo kan op de website van Zorgvraagbaak.nl worden geplaatst met eventueel een link naar uw eigen website.

 

Zorgvraagbaak 0900 0302
Bel 0900 0302

 

Heeft u vragen, wilt u advies bel: 0900 0302

Zorgvraagbaak.nl  is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 – 16.00 uur.

Ook per e-mail kunnen vragen gesteld worden:info@zorgvraagbaak.nl

De medewerkers van  Zorgvraagbaak.nl  beschikken over een grote deskundigheid op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg, welzijn en maatschappelijke opvang, verzorgings- en verpleeghuizen en thuiszorg.

Tips of suggesties om Zorgvraagbaak.nl nog beter te maken? info@zorgvraagbaak.nl